Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов коментира ситуацията около строежа на стадион

...
Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов коментира ситуацията около строежа на стадион
Коментари Харесай

Адвокатът на ЦСКА: Надяваме се да няма уловки за Армията

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов разяснява обстановката към градежа на стадион " Българска войска ". Той приказва и за обстановката с Георги Йомов.

" Действаме по проект за стадиона. Имаме стихотворец ангажимент и се надяваме до края на месеца да можем да входираме документите. Не ми се желае да се привързвам с някакви периоди за началото на градеж на стадиона, тъй като си има етапи по закон, които би трябвало да минем и те не зависят нито единствено от страната, нито единствено от нас. Тоест, сложни неща, които изискват утвърждение на основен проектант и там тези периоди няма по какъв начин да ги предвидим. От наша страна, каквото сме поели като ангажимент, ще го осъществим. Честно казано се надявам да няма уловки. Проектът, който изготвяме, дава отговор на безусловно всички условия. Да се надяваме, че някакви уловки няма да се появяват в този развой ", сподели юристът пред " Мач Телеграф ".

" Около обстановката с Георги Йомов няма нищо публично. Няма резултати. Наказание на Йомов не е наложено. Докато в формалния уебсайт на ЦСКА не се появи информация, всичко е единствено спекулации. Това, което се написа за четири години или за две са просто оптималните периоди по регламентите на УЕФА. Наели сме експерти, които единствено с това се занимават. Абсолютно доверие имам на швейцарската адвокатска фирма. Аз имам вяра, както всички останали, че той е почтен и това е просто някаква неточност. Дай боже да се потвърди и да излезе тъкмо това със правосъдно решение ", добави Станислав Трендафилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР